Szekcionált és billenő garázskapuk


Kiváló minőségű Garázskapuk beépítése gyorsan és egyszerűen.

Szekcionált és Billenő kivitelben. Kérj árajánlatot most!


Garázskapuk szekcionált és billenő kivitelben


Szekcionált garázskapuk, ipari kapuk gyártása, kapukarbantartások

Építkezéskor, vagy a garázs kialakításakor sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon melyik garázskapu típus mellett érdemes dönteni. A szekcionált és a billenő kapuk közötti választás során sokszor éppen az épület kialakítása segít választani, ez utóbbit ugyanis nem minden esetben lehet felszerelni.

Egyébként is többen döntenek a szekcionált garázskapu mellett, hiszen ez akár hőszigetelt, színes, üveges változatban is beszerezhető, ami nem mindegy a megjelenést és a funkcionalitást illetően sem.

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuk

A billenőkapuk működési elvét tekintve elmondható, hogy nyitás során kibillen síkjából, majd a garázs födémje fölé csúszik. Mivel némi térre van ehhez szüksége, így a beálló mérete döntő lehet abban, hogy megoldható-e a használat.

Ezzel ellenben a szekcionált változat a már említett módon felfelé, vagy igény esetén akár oldalra nyílik, kézzel, és távirányítóval is működtethető a nagyobb kényelem érdekében.
Billenő garázskapuk

Billenő garázskapuk

Mivel a garázskapu szerves részét képezi a kertnek, és a ház megjelenésének, ezért rendkívül fontos, hogy olyan stílust képviseljen az, mely tökéletesen illeszkedik otthonához.

Ezt célként kitűzve a gyártók nem csak a funkciónak való eleget tételre figyelnek oda, hanem arra is, hogy mind anyag, mind szín-, és formavilág tekintetében széles választékkal álljanak az ügyfelek rendelkezésére, akik így minden valószínűség szerint megtalálják majd azt a garázskaput, melyet leginkább el tudnak képzelni otthonuk és mindennapjaik részeként.

A biztonság, a megbízható működés és a gyorsaság olyan nyilvánvaló követelmények a vásárlók részéről, melyeknek igyekeznek a gyártók eleget tenni.

A folyamatos fejlesztések lehetővé teszik a korral való haladást, azt szem előtt tartva, hogy a garázskapu ma már sokkal több, mint egyszerűen az otthon egy funkcionális rendszere.