Redőnyök Műanyag Nyílászárókhoz


Kiváló minőségű Roll-Lux redőnyök elérhető áron a Real Ablak Kft-nél.

Kényelem, biztonság és megfelelő árnyékolástechnika. Kérj ajánlatot most!


Külső- és vakolható minőségi Roll-Lux redőnyök


Kiváló minőségű Roll-Lux redőnyök szinte bármilyen nyílászáróhoz, amely hozzájárulhat otthonunk energiatakarékosságához, miközben fantasztikusan betölti árnyékolástechnikai funkcióit. Hosszú élettartam jellemzi és korrózióálló alumíniumból készült. Redőnyeinket kényelmesen tudja irányítani motoros vezérlésének köszönhetően.

Alumínium redőnyök nyílászárókhoz

Alumínium redőnyök nyílászárókhoz

Az alumínium redőnyök esztétikus megoldást kölcsönöz a nyílászáróknak. Ezenfelül megbízhatóak, és hosszú élettartammal is rendelkeznek. Teljes mértékben az egyéni igényekre szabhatóak, és 18 színből választhatunk kedvünkre, akár faerezetű fóliával is kérhetjük.

A redőnylamellák különleges habbal vannak töltve, így a hőszigetelési képességük is magasabb a műanyag redőnyléceknél. A szinterezett festése miatt sokáig megtartja eredeti színét. Motorizált változatban is kapható.

Motorizált, szúnyoghálóval kombinált és vakolható változatban is kérhető.

Alumínium redőnyök fajtái:

  • ECO külsőtokos redőny
  • ECO külsőtokos redőny szúnyoghálóval
  • ECO vakolható redőny
  • ECO vakolható redőny szúnyoghálóval
Szúnyogháló toló ajtó széles profillal

Vako felsőtokos redőnyök

A VAKO-rendszer szinte bármilyen ablaktípusra felszerelhető, miközben biztosítja, hogy az árnyékoló a praktikusság mellett elegáns is legyen. Kívülről és belülről is elrejtett redőnytárolóval van felszerelve és kiváló hő- és hangszigetelési mutatóval rendelkezik.

A VAKO-redőnyrendszerek teljes mértékben automatizálhatók egy motoros meghajtás segítségével, de a hagyományos kézi működtetéssel is beszerelhetők. Igény esetén szúnyoghálóval is kiegészíthetőek.

LINDAB tokos műanyag redőny

LINDAB tokos műanyag redőny

Ez a legelterjedtebb külső árnyékoló amikkel találkozhatunk a nyílászárókon.Tokja rozsdamentes lindab lemezből készül, a lécek és a lefutók pedig műanyagból, a kedvező árfekvése miatt nagyon keresett. Ez a típus is szinte bármilyen nyílászáróra könnyen felszerelhető, akár utólag is.

Mozgatása kézi automatás működtetéssel lehetséges. Szúnyoghálóval kombinálva is kérhető, szigetelés elött állóknak pedig a VAKOLHATÓ lindab tokos redőny a jó választás.