Műanyag tolóajtók gyártása és beépítése


2000 óta minőségi műanyag tolóajtók egészen a tervezéstől a kivitelezésig.

Mi legyártjuk a legkülönbfélébb tolóajtókat akár 2-4 héten belül. Kérj ajánlatot most!

Kézi működtetésű tolóajtó

Kézi működtetésű toló

Mindegyik profilrendszerben elérhető, ablaktokból és kizárólag széles, erősített szárnyprofilból készül. Ideális választás lehet kisebb erkélyek, teraszok esetén. A kézi működtetésű vasalat révén a legkedvezőbb árú toló megoldás. Emellett a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető.
Kézi működtetésű toló - műszaki tartalom

Az összes rendszerben gyártható 76, 82, 90 mm beépítési mélységgel. A tok szerkezet megegyezik az ablakéval, de a szárny egy szélesebb erkélyajtó profilból készül, a nagyobb stabilitás érdekében.

Alkalmazhatósági mérettartomány A sémás toló esetén (tokkülméret):

Szélesség: 150 – 280 cm-ig

Magasság: 120 – 240 cm-ig

Komfortműködtetésű toló-bukó

Komfortműködtetésű toló-bukó

Szintén mindegyik profilrendszerben elérhető. Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.
Komfortműködtetésű toló-bukó - műszaki tartalom

A toló ajtók világossá teszik a lakótereket valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső terek között. Emellett a toló ajtók a helyiségbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak és kényelmesen nyithatók.

Az összes rendszerben gyártható 76, 82, 90 mm beépítési mélységgel. A tok szerkezet megegyezik az ablakéval, de a szárny egy szélesebb erkélyajtó profilból készül, a nagyobb stabilitás érdekében.

Alkalmazhatósági mérettartomány A sémás toló esetén (tokkülméret) :

Szélesség: 180 – 320 cm-ig

Magasság: 120 – 240 cm-ig

Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os  elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül  kezelhetők.

A Roto Patio Alversa | PS párhuzamosan toló rendszer egyik kivitele kívülről nem látható résszellőztetéssel rendelkezik, minek köszönhetően a nyílászáró kívülről nézve zártnak tűnik. A biztonsági  záródarabok kiegészítő alkalmazásával a résszellőztetett ablak is  védett betörés ellen.

Emelőtoló ajtó

Emelőtoló

Az emelőtoló rendszer világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatóak. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes ajtók állnának az útban. Ezen túl az extrém alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így a botlás veszélye elkerülhető. A méretekhez képest karcsú szerkezet nagy üvegfelületeket és ez által a lehető legnagyobb fénybeáramlást biztosítja.
Emelőtoló - műszaki tartalom
Hozzon ki még többet a négy falból! Megoldás Vekamotion emelő-toló ajtó rendszer a korlátlan kilátásért, mely minden hőszigetelés és kényelmi követelményeknek megfelel.

A magas hőszigetelésű profiloknak és a duotermikus hőhídmentes küszöbnek köszönhetően a Vekaslide 82 rendszerrel különösen a nagyobb üvegfelületeknél kiváló hőszigetelési értékekre számíthat. Ugyancsak a múlté a tolóajtók közelében tapasztalható hideg láb érzet.

Élvezze az optimális lakóélményt, tökéletes működést és a kiváló hőszigetelést a Vekamotion 82 rendszerrel.

A süllyeszthető küszöb szinte észrevétlenül simul a padlóban, akadálymentes átjárást biztosítva